Přejít zpět na výpis článků

Aimil Pharmaceuticals slaví úspěch na mezinárodní konferenci

  • Aimil EU
konference aimil

Aimil Pharmaceuticals slaví úspěch na mezinárodní konferenci

Zdravý životní styl, celostní přístup k léčbě lidského organismu a potřeba rozšíření povědomí o přírodní ajurvédě. To jsou jen některá z mnoha témat, která zazněla na mezinárodní konferenci v indickém New Delhi. Společnost Aimil Pharmaceuticals India byla u toho jako diamantový sponzor.

purodil
purodil

Evropská společnost Aimil Pharmaceuticals vznikla expanzí stejnojmenné indické firmy, která se v prosinci minulého roku stala diamantovým partnerem první konference Arogya v New Delhi. Na této mezinárodní akci se objevili vládní představitelé i zástupci významných firem, které se zaměřují na výzkum, vzdělávání a vědu v AYUSH oblasti. Do té patří nejenom tradiční ajurvédě, ale například také jóga nebo homeopatie.

Ayurveda - celostní přístup pro každého

Součástí několikadenní konference byly proslovy, panelové diskuze, ale také prezentace více než 140 firem, které vyrábí čistě ajurvédské produkty. Některé z nich při výrobě vsadily na využití pouze jednoho druhu rostliny, jiné naopak zvolily složité technologické postupy pro výrobu sofistikovaných produktů. Po dobu čtyř dnů měly možnost představit svou práci místním i zahraničním návštěvníkům konference, kterým byly určené převážně první dva dny. Ty zbývající se pak konference otevřela pro širokou veřejnost a také školy.

Zástupci naší firmy měli příležitost blíže se seznámit s 53 firmami a jejich produkty. Zjistili jsme, jakými tématy se zabývají další ajurvédské společnosti a zároveň jsme mohli jejich výrobky porovnat s těmi našimi, a tedy i značkou Aimil. Velmi nás potěšilo, že co se používaných technologií, produkčních procesů i laboratorní práce týče, je naše značka daleko před indickými firmami a vyrovná se evropským producentům. 

Aimil Pharmaceuticals je druhým největším výrobcem ajurvédských produktů v Indii. V rámci konference jsme měli největší expoziční plochu a náš stánek po dobu konání akce navštívil snad každý účastník. Kromě našich konečných produktů jsme pro lepší představu vystavovali také jednotlivé rostliny, z nichž jsou naše produkty vyrobené. Nesměl chybět ani certifikát, který zaručuje, že dodržujeme ajurvédské postupy a zároveň jsme také prezentovali video z výrobního provozu, na kterém byste nerozpoznali, že nejde o klasickou farmaceutickou společnost. Dbáme na to, aby výroba našich produktů splňovala největší standardy a nabízeli jsme vám to nejlepší z ajurvédy.

###message