Držte cukr na uzdě

Počet lidí s potížemi s metabolizací cukru v krevním oběhu enormně stoupá. U některých pacientů může být cukrovka vrozená, u většiny se ale rozvine v dospělosti v souvislosti s životním stylem. V ČR touto nemocí v současné době trpí téměř 320 tisíc lidí. Ještě před deseti lety jich přitom bylo 184 tisíc.

Výzkum

Během rozsáhlého výzkumu zabývajícího se vlivem přírodních látek na diabetes zkoumali vědci více než 500 různých rostlin. Příznivé účinky zaznamenali zejména u 6 rostlin – dřišťálu osinatého, křídloku vakovitého, mořeny srdčité, pískavice řeckého sena, chebule srdčité a gymnémy lesní. Pouze kombinací přesného poměru těchto rostlin násobícího jejich účinnost bylo dosaženo unikátního výsledku.

Výsledná směs:

  • přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi
  • napomáhá normálnímu metabolismu glukózy
  • přispívá ke kontrole hmotnosti

Tento výzkum byl v oceněn prestižním oceněním CSIR technology award 2016.

V laboratořích Aimil Pharmaceuticals následně vznikl jedinečný pomocník v boji s cukrovkou – doplněk stravy BGR-34EU  (Blood Glucose Regulator).
Jedná se o přírodní extrakt těchto bylin bez dalších chemických přísad

Využijte jedinečnou nabídku. Právě teď platí letní sleva 50 %.

Upozornění: Přípravek neslouží jako náhrada za léčbu stanovenou ošetřujícím lékařem. 

Příběh pana Milana

Milanovi před několika lety diagnostikovali cukrovku 2. typu. Zpočátku se potýkal se zdravotními problémy i nevyhovujícím přístupem lékaře a musel vyhledat jiného diabetologa. Výsledky ale stále nebyly dostatečné. Poté objevil zcela jiný přístup ke svému onemocnění a o své zkušenosti se s námi podělil.

"Cítím se zdravě, mám více energie, nadváha je pryč. A to bez užívání léků. Jsem vděčný za produkt BGR-34EU, který mi osobně tolik pomohl a stále pomáhá v boji s cukrovkou. Jmenovitě bych rád poděkoval Martinu Kozákovi za jeho vstřícný přístup a zajímavé nabídky produktů a novinek."

Celý příběh pana Milana naleznete ZDE.

 

MUDr. et RNDr. Tomáš Brychta, PhD. - NZZ Interní a diabetologická ambulance

kazuistika
kazuistika

„V této chvíli je v naší ordinaci preparátem BGR-34 léčeno na desítky spokojených pacientů, u kterých došlo k významnému zlepšení kompenzace diabetu a životní spokojenosti. Přípravek BGR-34 přináší novou motivaci k léčbě nejen pacientům, ale i lékařům.“

Jeden příklad za všechny  

Pacientem byl 62 letý muž, obézní diabetik. S diabetem mellitem 2. typu se léčí od svých 50 let.

V srpnu 2017 nasazujeme u tohoto pacienta preparát BGR-34EU jako doplněk stávající medikace.

Jak je patrné z následující tabulky, již za 3 měsíce léčby dochází ke snížení tělesné hmotnosti i poklesu glykemie a glykovaného hemoglobinu. Za další 2 měsíce jsou výsledky terapie ještě příznivější – celkový pokles tělesné hmotnosti o 11 kg za 5 měsíců, snížení glykovaného hemoglobinu, nížení glykemie. Dochází rovněž ke snížení TK.  Na neposledním místě je nutno uvést významné snížení potřeby. Pacient se cítí výrazně lépe, nově je motivován i ke zvýšení pohybové aktivity.  To vše bez výskytu nežádoucích účinků. V soubežně sledovaném lipidovém profilu ani hodnotách jaterních testů ke změně nedochází. 

Pro podrobnější informace stahujte celou kazuistiku niže.

 

Kromě snížení glykémie dochází také k lepší kontrole tělesné hmotnosti, zlepšení metabolismu lipidů, preparát přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému, podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant. Má tedy příznivý vliv na onemocnění celého organismu, ke kterému dochází v rámci metabolického syndromu.

TK (mmHg), TF(/min)

8/2017 150/90, 76
11/2017 140/85, 82
1/2018 135/87, 72

Hmotnost

8/2017 137 kg
11/2017 130 kg
1/2018 126 kg

Gly. (mmol/l), HbA1c (%IFCC)

8/2017 11,3 6,9%
11/2017 7.3 5,7%
1/2018 7,8 5,2%

###message